Salut

El Moisès Broggi obté el reconeixement com a hospital universitari

Fins ara era centre docent col·laborador amb la Universitat de Barcelona i s’hi formen 530 alumnes cada curs

El Complex Hospitalari Moisès Broggi ha adquirit la condició d’hospital universitari de la Universitat de Barcelona (UB), mitjançant el reconeixement del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta acreditació, el centre docent, que aplega l’Hospital de Sant Joan Despí, l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet, passa de ser centre col·laborador amb la universitat a ser hospital universitari.

En aquests moments, en el Complex Hospitalari Moisès Broggi es formen més de 530 alumnes de la UB cada curs: 322 de Medicina, 171 d’infermeria, i més de 30 de d’altres facultats: Psicologia, Farmàcia i Nutrició, Treball Social i Neurolingüística.

Actualment, el Complex Hospitalari té assignats 38 professionals amb contracte de professor associat per part de la Universitat de Barcelona i un professor permanent (professor agregat). Quant a doctors, el Complex Hospitalari Moisès Broggi té 67 professionals amb tesis doctoral i 12 doctorands.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia