Societat

Passa a disposició judicial el detingut per l’atropellament de ciclistes a Castellbisbal

Els Mossos van arrestar l’home diumenge passat com a presumpte autor dels fets

El detingut per l’atropellament mortal d’un grup de ciclistes a Castellbisbal (Vallès Occidental) ha passat aquest dimarts a disposició judicial. Ho ha fet al voltant de la una del migdia als jutjats de Rubí, on haurà de declarar davant el jutge pels fets ocorreguts el diumenge passat. L’atropellament va tenir lloc a la C-243c, deixant dues víctimes mortals de 66 i 72 anys i tres ferits, un dels quals de gravetat. El turisme que va provocar l’accident va fugir del lloc dels fets i posteriorment va ser localitzat al municipi veí de Martorell (Baix Llobregat). Poc després va tenir lloc l’arrest del presumpte autor per part dels Mossos d’Esquadra.

El detingut ha arribat als jutjats dins del vehicle policial i quan ha sortit acompanyat dels agents, la seva parella - que estava fora - li ha expressat el seu suport.La jutge decidirà si decreta presó provisional preventiva per al conductor o si aquest queda en llibertat amb càrrecs. Els Mossos prossegueixen amb la recerca, que segueix oberta, segons han informat a Efe fonts de la policia catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia