Societat

El Síndic de Greuges avaluarà les condicions de seguretat dels ciclistes

La institució obre una actuació d’ofici per conèixer les mancances en les infraestructures i les xarxes viàries arran de l’atropellament de Castellbisbal

Arran de la notícia de l’atropellament a un grup de vuit ciclistes que circulaven el passat diumenge per la carretera C-234 de Castellbisbal, el Síndic de Greuges de Catalunya ha obert una actuació d’ofici. L’entitat vol posar de manifest les dificultats de circulació en condicions de seguretat del col·lectiu i conèixer les principals mancances en les infraestructures i les xarxes viàries. Amb aquest objectiu s’ha adreçat al departament d’Interior per demanar informació sobre les dades de sinistralitat dels darrers anys relacionades amb la circulació de bicicletes a les carreteres catalanes, i les principals mancances detectades en matèria de mobilitat, xarxa i infraestructures viàries en relació amb la circulació de ciclistes.

També s’ha adreçat al departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori per conèixer la incidència de la circulació de bicicletes, les necessitats que s’hi detecten i les actuacions que tenen previst implementar per gestionar la mobilitat creixent en bicicleta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia