Societat

Estats Units

Estampida humana en un cinema de Florida per una falsa alarma de tiroteig

Una noia de 15 anys ha resultat ferida

Una falsa alarma sobre la presència d’un pistoler en un complex de sales de cinema de Florida (Estats Units) va desencadenar aquesta cap de setmana una estampida humana a Pembroke Pines, a uns 35 quilòmetres de Miami. Una noia de 15 anys va resultar ferida en ser atropellada per un automòbil, han informat aquest dilluns mitjans locals.

El pànic pel risc d’un tiroteig es va escampar entre les persones que es trobaven dissabte a la nit a l’entrada dels multicines. Segons es pot veure en un vídeo difós aquest dilluns pel canal WSVN, el públic va començar a cridar i a córrer en totes direccions.

Enmig del caos una noia de 15 anys va caure en un aparcament del complex comercial i va ser atropellada per un vehicle. La jove va ser traslladada a un hospital proper, on aquest diumenge es trobava en estat estable, segons WSVN.

La policia ha investigat els fets i, segons el canal Local 10, ha pogut determinar que el detonant de l’estampida va ser una discussió entre un grup d’adolescents –que no anaven armats– a prop del cinema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia