Societat

La Marxa del Xuixo arriba diumenge a la 20a edició

Diumenge que ve, dia 18 de setembre, tindrà lloc la ja tradicional Marxa del Xuixo, una activitat esportiva i solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, que aquest any arriba a la 20a edició. L’objectiu de la marxa és promoure els hàbits saludables i recaptar fons per ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies. La sortida es farà a les 9 del matí davant de l’Auditori de Girona, i partint d’aquest punt l’itinerari, dissenyat pel GEiEG, travessarà el barri de Taialà i s’endinsarà cap al bosc fins a arribar al salt del Timbarro, a Sarrià de Ter. En total seran prop d’11 km, tot i que hi haurà l’opció de fer un recorregut més curt, d’uns 6 km. A la sortida els participants rebran un entrepà i una aigua, i a l’arribada podran degustar l’emblemàtic xuixo, gentilesa de l’Associació de Pastissers Artesans de la Província de Girona.

La inscripció costa 6 euros i es pot fer en línia a través de la pàgina web de l’Oncolliga o bé el mateix dia de la marxa des d’una hora abans de la sortida (de 8 h a 9 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia