Societat

Tres detinguts a Reus per robar en una casa d’un matrimoni d’edat avançada

Els arrestats s’havien endut joies i targetes bancàries de les víctimes

Els Mossos van detenir el 22 de setembre dos homes i una dona de 24, 25 i 39 anys, respectivament, com a presumptes autors d’un robatori amb força a Reus. A la dona també se li va atribuir un delicte de robatori amb violència. Els fets van passar a les 16.45 hores al carrer Bellavista, quan la detinguda va saltar la tanca de la casa d’un matrimoni d’edat avançada i va demanar auxili pel seu nen a la dona, que es trobava al jardí. Va ser llavors quan va abordar-la i va estirar-li la polsera que duia però no va aconseguir prendre-li. La dona va avisar els Mossos, que es van personar al lloc. Quan la dona estava relatant els fets a la policia, els agents van observar un noi que treia el cap per la cantonada interior de la casa de la víctima.

Davant la presència policial, el noi va sortir del domicili amb una clara intencionalitat de fugida però els mossos van aturar-lo per identificar-lo. Aquest va dir-los que era un repartidor de propaganda moment en el qual el marit de la víctima va sortir de l’immoble recriminant que el noi acabava de sortir de casa seva.

En l’escorcoll, van localitzar-li llibretes bancàries i targetes de crèdit que el matrimoni va reconèixer de la seva propietat. Per tot això, el van detenir per un robatori amb força.

Pocs minuts més tard, una altra patrulla que es trobava en les immediacions de la casa va observar un altre jove que, en veure la policia, va intentar fugir però els agents li ho van impedir. Tot seguit, els mossos van acompanyar el noi fins al seu vehicle ja que segons ell tenia allà la seva documentació. Ara bé, quan els agents i el jove van arribar al vehicle, els mossos van observar que a l’interior hi havia una dona que coincidia plenament amb la descripció de l’autora de l’intent de robatori de la polsera.

Per tot plegat, els agents van detenir els dos homes i la dona per un robatori amb força i a la dona també per la temptativa de robatori amb violència.

Un cop a comissaria, els mossos van trobar-li en l’escorcoll a un dels homes joies provinents del robatori amb força. A més, a aquest detingut també li constava vigent una ordre europea de detenció.

Els arrestats van passar divendres a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Reus i el jutge va decretar l’ingrés a presó per l’home a qui li constava l’ordre europea de detenció. La dona i l’altre home van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona