Societat

Nou atac a la placa de la Via Laietana

La Comissió de la Dignitat denuncia la inacció de la Policia Nacional: “Si no fan res, ho consenteixen”

Nou atac al faristol de Via Laietana 43, al davant de la comissaria de la Policia Nacional. La placa, que reivindica la memòria sobre la repressió que es va exercir a l’interior de la comissaria, ha tornat a ser ruixada amb pintura després que la restituïssin el 9 de setembre passat. La Comissió de la Dignitat ha denunciat a través de les xarxes socials aquest nou atac el mateix dia que han rebut resposta de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria Eugènia Gay, a la petició que s’investiguessin els continus atacs que pateix aquest plafó des que va ser col·locat l’any 2019. “Ells tenen policies al costat i càmeres de vigilància”, denuncien a Twitter des de la Comissió de la Dignitat.

Per aquesta entitat, el que cal és “investigar” els atacs i “vigilar” que no es torni a repetir. “Ells tenen policies al costat i càmeres de vigilància”, denuncien. Des de l’entitat consideren que “ho consenteixen perquè el text del faristol els incomoda”. “Se senten que són la continuació de la policia franquista i per això s’enroquen en aquella casa del terror i la tortura de la que si fossin i se sentissin una policia democràtica serien els primers de desmarcar-se’n”, critiquen.

Per tot plegat, la Comissió de la Dignitat explica que tornaran a enviar una missiva a Gay tornant a demanar que s’investiguin els atacs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia