Salut

El Trueta busca voluntaris per participar a l’assaig clínic d’HIPRA per estudiar la 4a dosi contra la COVID-19

A l’estudi hi participen 200 persones voluntàries i es duu a terme a deu hospitals de l’Estat espanyol

L’Hospital de Girona Josep Trueta està buscant persones que vulguin participar a un assaig clínic per avaluar la immunogenicitat i la seguretat d’una vacunació de 4a dosi amb la vacuna d’HIPRA. Els voluntaris han d’haver rebut 3 dosis de Comirnaty (Pfizer), l’última dosi de les quals ha d’haver estat administrada entre els darrers 6 i 12 mesos, i no haver passat la Covid-19. Les persones que es vulguin apuntar han d’omplir un formulari abans del dimecres 5 d’octubre.

A les persones voluntàries se’ls farà un seguiment de 30 setmanes per avaluar la seguretat a llarg termini i la resposta immunològica.

La vacuna contra la Covid-19 de HIPRA està en procés de revisió contínua per part de l’Agència Europea del Medicament (EMA). Es tracta del pas previ a l’autorització de comercialització. En aquest estudi es continuarà avaluant la seguretat, la tolerabilitat i l’eficàcia de la dosi de reforç de la vacuna d’HIPRA contra la Covid-19 en un grup de persones vacunades amb tres dosis de Comirnaty (Pfizer) o amb dues dosis de la vacuna Comirnaty més el booster de la vacuna d’HIPRA. A aquests dos grups se’ls hi administrarà la quarta dosi de la vacuna d’HIPRA i els resultats es compararan amb els obtinguts en un grup de persones vacunades amb tres dosis de Comirnaty (Pfizer).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia