Societat

Adjudicades les obres de la futura rotonda de l’entrada nord-oest de Ripoll

Infraestructures de la Generalitat de Catalunya l’ha adjudicat amb un pressupost de licitació de 524.474,90 euros

Ja s’han adjudicat les obres del projecte constructiu de la rotonda de l’entrada nord-oest de Ripoll, a la intersecció de la C-17 (PK 95) amb la N-260. Infraestructures de la Generalitat de Catalunya l’ha adjudicat amb un pressupost de licitació de 524.474,90 euros IVA inclòs, amb una durada del contracte de cinc mesos. Per tant, ben aviat la rotonda ja serà una realitat en aquest punt negre d’accidentalitat.

En concret, les obres s’han adjudicat en dos lots, el primer a l’empresa Pasquina SA per un import de 419.910,98 euros IVA inclòs, i el segon a l’empresa Givasa SA per un valor de 69.719,16 euros . L’adjudicació es va publicar aquest 27 de setembre i el contracte es formalitzarà en el termini màxim de quinze dies hàbils des que Infraestructures.cat remeti la notificació als licitadors.

Es tracta d’una obra llargament reivindicada a la Generalitat per part de l’Ajuntament i, per tant, pel consistori suposa una gran satisfacció que durant aquesta tardor es pugui començar a fer realitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia