Societat

David Juan Garganta repetirà com a candidat a l’alcaldia d’Esponellà

La vintena d’assistents a l’assemblea local han avalat la proposta de continuïtat del candidat

El grup local d’Acord Municipal pel Pla de l’Estany-ERC d’Esponellà ha confirmat David Juan Garganta com a candidat a les properes eleccions municipals a Esponellà. La vintena d’assistents a l’assemblea local han avalat la feina feta en els últims quatre anys pel grup al municipi i la proposta de continuïtat com a candidat de l’actual alcalde.

David Juan Garganta, alcalde d’Esponellà des del 2019, ha afirmat en el seu discurs de presentació que “en els darrers quatre anys hem afrontat gran reptes com el temporal Glòria o la pandèmia del COVID sense descuidar el dia a dia ni els projectes de transformació del municipi”. “L’actual equip de govern ha treballat amb molta dedicació i creiem que el nostre projecte mereix quatre anys més de continuïtat per tal de seguir amb la feina feta. Ens vam comprometre a treballar intensament i amb il·lusió. Ho hem fet i tenim ganes de seguir treballant en positiu per Esponellà, Centenys i Vilert”, ha afegit.

En els darrers quatre anys, l’actual equip de govern ha desenvolupat projectes com el nou sistema de recollida d’escombraries, la transformació de l’antic ajuntament en el nou Espai Social 1 d’Octubre, el desplegament de la xarxa de fibra d’alta velocitat al municipi, la recent construcció d’una vorera a l’Avinguda Carles de Fortuny o la instal·lació d’enllumenat solar a Centenys. S’ha apostat també per la continuïtat del projecte d’aula d’infants a l’Escola Carles de Fortuny, la participació en els pobles del municipi, la dinamització de la gent gran i els joves i la millora en la comunicació i la transparència del consistori.

En aquest sentit, el candidat ha afirmat que “la meva voluntat és que la feina feta el últims quatre anys tingui continuïtat en el proper mandat. Les prioritats seran l’habitatge i l’arrelament al municipi seguint amb l’aposta per la participació i la transparència com a motor de la gestió municipal. Per això, ja hem començat a treballar en una candidatura de continuïtat formada per dones i homes en representació dels diferents pobles i veïnats del municipi”.

David Juan Garganta té 39 anys i és cap administratiu d’una empresa de gestió educativa. És pare d’un fill i una filla i, a més dels quatre anys al capdavant de l’Ajuntament d’Esponellà, també ha sigut durant 12 anys regidor a l’Ajuntament de Banyoles i 8 anys conseller comarcal del Pla de l’Estany en representació d’Esquerra Republicana. Actualment és també el president comarcal de la formació republicana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES