Societat

La gironina Gelati Dino obre a Qatar la seva primera gelateria a Àsia

Un grup inversor del golf aràbic es va interessar pels seus gelats en una visita a Barcelona

L’empresa Gelati Dino, amb seu a Empuriabrava, ha obert el seu primer establiment a Àsia. La gelateria s’ha inaugurat a Doha, la capital de Qatar. Fins ara, a l’estranger, Dino només tenia una botiga a Marràqueix. L’arribada a l’Àsia s’ha fet arran de l’aliança que la gironina ha tancat amb Harvest International Trading. L’objectiu de Dino és introduir el món dels gelats a Qatar, un país on el consum hi és baix. La gelateria que ha obert al país que actualment acull el Mundial de Futbol es troba en un local del port de Doha. Hi treballen sis persones. Aquest 2022, Gelati Dino ha obert quatre noves gelateries. Actualment, l’empresa empordanesa ja té una xarxa de 33 establiments (principalment, a Catalunya i a l’estat espanyol).

L’entrada de Gelati Dino a Qatar ha estat conseqüència del contacte que l’empresa va tenir amb el president de NAAS Holding Group, Nasser Hassan Al-Jaber. Aquest hòlding està immers en diversos sectors, com el de l’hostaleria, l’immobiliària i la logística.

El director de marca de Gelati Dino, Stefano Rosso explica que “es van posar en contacte amb nosaltres per iniciar un projecte d’expansió a Qatar”. “Per Gelati Dino és una gran oportunitat i un pas internacional important; després de conèixer els nostres gelats en una visita a Barcelona i de fer un estudi minuciós del projecte, van mostrar l’interès a què hi obríssim una gelateria”.

Segons concreta Rosso, NAAS Holding Group engloba “diferents divisions de negoci, una de les quals és la importació d’aliments a través d’Harvest Trading International”. El director de marca de Gelati Dino afegeix que “el projecte comença a Qatar, però en un futur ens agradaria expandir-nos a la zona del golf aràbic”.

Fomentar el consum

El director de marca de Gelati Dino considera que “a Qatar i a la zona del golf, en els últims anys marques de tot el món hi estan entrant per oferir-hi els seus productes. No tenen l’hàbit de consumir gelats i, per tant, hi ha molt camí per recórrer. Per començar, hi introduirem la gamma de productes i sabors tradicionals de Dino i, més endavant, la previsió és incorporar-ne de nous”.

El de Qatar, és el quart punt de venda que Gelati Dino ha obert aquest 2022. Durant el primer semestre va inaugurar noves gelateries a Madrid (al barri de Chamberí), al centre comercial Finestrelles d’Esplugues de Llobregat i al nou glàmping Pola Giverola de Tossa de Mar. Les quatre noves obertures han generat setze nous llocs de treball.

Gelati Dino té un total de 33 establiments. El gruix de gelateries es troben arreu del litoral gironí i a ciutats com Girona, Barcelona i també Madrid, Torremolinos, Saragossa i Marràqueix.

Nascuda l’any 1978, Gelati Dino és l’empresa de gelats artesans més gran d’Espanya. Té una plantilla de 200 treballadors, dividits entre les gelateries i la central d’Empuriabrava. Produeix 450.000 litres de gelat a l’any, el que suposa que anualment fabrica 4,5 milions unitats de 100 ml. Serveixen, de mitjana, un gelat cada sis segons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida
GIRONA

Detecten 555 casos de càncer de còlon en 10 anys amb el cribratge

GIRONA
Societat

Entitats i plataformes es manifesten contra la planta de Lotte

Mont-roig del camp
Societat

Els pastissers preveuen vendre unes 800.000 mones de Pasqua

Barcelona
canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra