Societat

societat

Detingut per un incendi amb ferits a Reus

Una negilgència en la recàrrega d’un encenedor, possible causa

Un home de 41 anys ha estat detingut aquest dimarts al vespre com a presumpte autor de l’incendi que aquesta tarda ha causat deu ferits, dos dels quals crítics, en un immoble de l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer de Reus.

Segons ha informat el cos policial, a l’home se’l considera presumpte autor dels delictes de danys i lesions per imprudència greu. El detingut hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent i això ha provocat l’inici del foc, ha afegit la mateixa font. La investigació continua oberta.

En l’incendi dues persones han resultat ferides crítiques i vuit més han sofert lesions de caràcter menor. Una onzena persona ha estat visitada però el seu estat era lleu. Els Bombers han rebut l’avís del foc cap a tres quarts de cinc i poc després d’una hora més tard ja l’havien extingit. Hi han enviat nou dotacions. Les flames han cremat una habitació del primer pis i ha provocat molt de fum a l’edifici. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat també nou ambulàncies per atendre els ferits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia