Societat

Gelati Dino crea tres nous productes d’hivern

L’empresa amplia la seva gamma amb el ‘latte matcha’, la ‘crêpe fiore’ i els ‘pancakes’

L’empresa de gelats artesans Gelati Dino ha presentat tres novetats per a la temporada d’hivern d’enguany: latte matcha, crêpe fiore i pancakes, amb l’objectiu de “desestacionalitzar el sector”. En aquesta línia, Stefano Rosso, director de l’empresa amb seu a Empuriabrava, va explicar: “Entre els mesos de novembre i març, la venda de gelats baixa de manera considerable, per la qual cosa hem decidit d’incorporar altres productes que tinguin afinitat amb el nostre model de negoci i que alhora siguin un acompanyant perfecte per al que venem als nostres clients. A diferència de com es consumeixen els gelats en els mesos més càlids, hem elaborat combinacions amb crep, gofre i pancakes, i d’aquesta manera es pot continuar gaudint del gelat tot l’any.”

33 gelateries pel món

Fundada el 1978, Gelati Dino és l’empresa de gelats artesans més gran de l’Estat, amb un total de 208 treballadors, que es reparteixen entre la central d’Empuriabrava i els 33 establiments repartits per tot el món. La majoria de les botigues són arreu del litoral gironí i a ciutats com Girona, Barcelona i Madrid, encara que també se’n troben a Torremolinos, Saragossa i Marràqueix. En paral·lel, el 2022 es van inaugurar quatre noves gelateries a Madrid, Esplugues de Llobregat, Tossa de Mar i una la capital de Qatar, Doha. Van generar setze nous llocs de treball. L’empresa produeix 450.000 litres de gelats a l’any i serveix, de mitjana, un gelat cada sis segons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia