Educació

Fundesplai forma monitors contra els abusos sexuals a menors

L’entitat celebra la seva trobada anual al Prat i destaca la recuperació de les activitats de lleure educatiu

La Federació Catalana de l’Esplai-Fundesplai, ha celebrat avui la seva jornada anual, en la qual s’han organitzat diferents tallers destinats a prevenir els abusos sexuals als infants. També s’hi han abordat la gestió emocional i la participació d’infants i joves en el lleure. Uns 300 monitors de 129 esplais han participat en l’Agofedesplai 2023, que s’ha celebrat a la seu de Fundesplai, al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, amb la participació de Carles Campuzano, conseller de Drets Socials, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament del Prat, Esther Garcia.

Segons informa l’ACN, Campuzano ha assenyalat que el lleure educatiu “contribueix a transformar el món” perquè impulsa valors “per una societat més justa, inclusiva, empàtica, de ciutadanes i ciutadans responsables els uns amb els altres”.

Per la seva banda, des de Fundesplai, s’ha destacat la recuperació de les activitats de lleure educatiu, especialment durant les colònies, casals i campaments d’estiu, i el fet que hi ha hagut un important creixement de peticions de beques respecte a anys anteriors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia