Societat

La primera Marxa de la Dona de Calonge i Sant Antoni, un èxit

Unes quatre-centes persones van participar a la caminada, un dels actes de la Setmana de la Dona de la població

Unes quatre-centes persones van participar ahir a la primera edició de la Marxa de la Dona, un dels actes de la Setmana de la Dona que s’organitzen a Calonge i Sant Antoni. La Setmana de la Dona va començar el divendres 3 de març amb el concert Divadams, “Poesia en Jazz” a la Biblioteca Pere Caner, i amb la presentació de l’exposició “Amb veu de dona”, organitzada per l’Associació Junta d’Arbres. Diumenge van tenir lloc la Marxa i també es va celebrar un vermut musical als jardins del castell de Calonge amb Misip Band, a més de la presentació del documental “Amb veu de dona”, a la que van assistir 150 persones.

La Setmana de la Dona seguirà dimecres amb cine fòrum, amb la pel·lícula “La maternal” i la lectura del manifest del 8M. Serà a les 19 h a la Sala Fontova de Calonge. També el dimecres, a la mateixa hora hi haurà la xerrada “Remeieres: dones sàvies o bruixes?” al Palau Firal de Sant Antoni. La programació es completa amb l’exposició de murals “Les nostres referents”, que es podrà veure del 6 al 8 de març a les escoles Pere Rosselló, La Sínia i Llevantí de Mar; el 9 de març a la plaça de la Concòrdia de 10 a 12 h; i el divendres 10 de març al passeig de Sant Antoni en el mateix horari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia