Societat

‘Salt Xef’ sensibilitza sobre reaprofitament alimentari a 345 infants de Salt

El nou projecte impulsat per Ecosol té previst una segona fase enfocada al comerç local i a l’hosteleria

L’empresa d’inserció laboral de Càritas Girona, Ecosol ha realitzat el projecte ‘Salt Xef’ a quatre escoles de Salt durant els mesos de gener, febrer i març d’enguany. Així, un total de 345 nens i nenes de 1r, 2n, 5è i 6è de primària han participat en tallers de sensibilització sobre reaprofitament alimentari i han pogut aprendre com es pot donar una altra vida al menjar quan encara no està fet malbé i com reaprofitar les pells de verdures i fruites per transformar-les i menjar-les.

Ara, la següent fase de ‘Salt Xef’ s’enfocarà en el comerç local i l’hostaleria. A través de la sensibilització i la informació que es donarà a aquests establiments, es té com a objectiu aconseguir la participació com a donants de productes.

Aquest projecte s’ha pogut dur a terme mitjançant el finançament del “Fondo Santander Responsabilidad Solidario”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.