Societat

societat

Guanyem proposa crear una Escola d’Oficis i aposta per les feines artesanals

La portaveu del partit, Amy Sabaly, assenyala la necessitat de recuperar la figura de l’aprenent i posa en valor la demanda creixent en l’especialització

Guanyem vol que Girona estudiï la creació d’una escola d’oficis referancial a les comarques gironines. La seva candidata, Amy Sabaly, va reivindicar ahir la proposta en el marc de l’acte sobre la Girona de Drets organitzat pel partit. Per la portaveu, és important “reivindicar el prestigi de les feines d’especialització manual” i la importància de treballar conjuntament amb d’altres administracions públiques per poder establir aquesta escola a la ciutat i dotar-la dels recursos necessaris.

El principal partit a l’oposició també va desgranar altres propostes en matèria de drets socials i que incorpora el seu pla de govern. En aquest sentit, Sabaly va destacar un enfortiment dels serveis socials als barris a través de la dotació de més recursos, el desplegament d’un model de policia de proximitat o la introducció de l’educació com a eina per prevenir i combatre les violències masclistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia