Societat

La 26a Fira Medieval d’Hostalric estrena un torneig de cavalls

La mostra es farà del 7 al 9 d’abril

Hostalric ja està a punt per acollir la 26a edició de la Fira Medieval d’Hostalric, que del 7 al 9 d’abril oferirà un ampli ventall d’activitats per a totes les edats amb el fet medieval com a eix vertebrador. Quant a novetats, destaca la celebració d’un torneig de cavalls. A més, els vescomtes de Cabrera també estrenaran nova vestimenta; i hi haurà nous espectacles. Tot plegat, orquestrat al voltant d’un gran mercat medieval. Amb tot, l’organització espera la visita d’entre 30.000 i 40.000 visitants.

Marta Roura, regidora de Turisme, fa una crida a la participació, agraeix a les entitats la seva implicació i destaca que la Fira Medieval d’Hostalric “és a dia d’avui una de les festivitats culturals de referència al territori i una plataforma de primer nivell per a donar a conèixer la identitat i la història del nostre poble i el seu passat i llegat de l’època medieval -un dels més notables de tot Catalunya- com a capital del Vescomtat de Cabrera”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia