Societat

Nova prova pilot a Olot per facilitar la recollida de poda de particulars

Instal·larà contenidors especials en cinc espais de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot i el Consorci SIGMA impulsen una prova pilot al municipi per facilitar la recollida de poda i restes vegetals de particulars. Actualment, Olot compta amb diversos contenidors destinats a restes vegetals procedents de jardins privats però pel que fa a les restes de poda, els veïns han de gestionar-ho personalment dirigint-se a la Planta de Compostatge. Amb la nova iniciativa, s’habilitaran cinc punts amb contenidors especials per tal que s’hi puguin llençar branques i troncs procedents de la poda d’arbres.

La prova pilot estarà operativa els mesos que es genera més quantitat de poda i la recollida es farà amb una freqüència setmanal. Es tracta d’un servei únicament destinat a particulars i, per tant, les empreses i professionals de la jardineria no poden fer-ne ús i han de recórrer als gestors de residus autoritzats amb els quals treballen habitualment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia