Societat

Taller del PSC de Palafrugell per detectar necessitats socials

De la reunió en veïns i entitats del tercer sector en surt una llista que la candidatura diu que tindrà en compte a l’hora de fer el programa

El dèficit d’habitatge de lloguer social, la manca de recursos per a fer front a la dependència, la persistència de barreres arquitectòniques i la preocupació per l’arribada de “gent poc controlada” al municipi són algunes de les qüestions que cal resoldre de manera urgent, exposades per ciutadans i representants d’entitats del tercer sector en un taller sobre les necessitats que té Palafrugell en matèria social, organitzada pel PSC. El seu alcaldable, Juli Fernández, s’ha compromès a tenir-ho en compte a l’hora de redactar el programa electoral.

Altres assumptes que van sortir a la trobada són la possible sobre-ocupació i falta de control del padró municipal; l’existència d’edificis i habitatges municipals abandonats; deficient prevenció i detecció de persones grans amb necessitats; manca d’habitatges tutelats per a gent gran o la preocupació per la inseguretat i l’incivisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia