Societat

Tres ferits de gravetat en dos accidents de trànsit a Calonge de Segarra (Anoia) i a Mediona (Alt Penedès)

Tres persones van quedar ferides greus aquest dissabte a la nit en dos accidents de trànsit a la carretera C-1412a a Calonge de Segarra (Anoia) i a la BV-2304 a Mediona (Alt Penedès), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El primer sinistre va tenir lloc cap a les 20.50 hores, quan dos turismes van xocar al quilòmetre 32 de la C-1412a a Calonge de Segarra, on es van desplaçar tres dotacions dels Bombers.

El conductor d'un dels turismes, Pere C.M., de 21 anys, va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge. El conductor de l'altre cotxe va resultar il·lès i la seva acompanyant, Josefa E.A., de 47 anys, va quedar ferida greu i van ser traslladada a l'Hospital d'Igualada.

Cap a les 22.25 hores un turisme va sortir de la via i va impactar contra un arbre per causes que encara no se saben, al quilòmetre 1 de la BV-2304 a Mediona, i el conductor va quedar ferit greu. Es tracta de Luis Miguel L.R., de 33 anys, veí de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), que va ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.