Gastronomia
El passatge gurmet
Vuit restaurants gastronòmics i dues cocteleries de gran prestigi estan situades al petit passatge de la Concepció, que uneix el passeig de Gràcia amb la rambla de Catalunya
Destaca el Mordisco, el primer restaurant de disseny de Barcelona
El passatge de la Concepció, davant de la Pedrera i que uneix el passeig de Gràcia amb rambla de Catalunya, és un dels carrers més petits que acumula més restaurants gastronòmics de la ciutat. El restaurant que va a fer popular aquest passeig va ser ...
2
xefs
amb estrella Michelin, Nandu Jubany i Carles Gaig, tenen establiment en aquest carrer: el Petit Comitè i el Pur.
2
restaurants
d’aquest passatge tenen, a més a més, la seva cocteleria. El Pur té l’Impur i el Boca Grande té el Boca Chica.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.