Societat

Homenatge a la vellesa del pescador a Blanes

La Confraria de Pescadors de Blanes va celebrar durant el vint-i-nou de juny el seixanta-novè homenatge a la Vellesa del Pescador, coincidint amb la festa de Sant Pere. La celebració es va realitzar a la llotja on es produeix la venda del peix, i van assistir quatre-cents persones.

El festí es va iniciar amb l’agrupament dels pensionistes i els pescadors jubilats, per donar peu a la Missa que es va iniciar a dos quarts d’onze. L’ofici tenia com a propòsit homenatjar als mariners jubilats. Alhora, es van destinar agraïments per a la vellesa dels mariners jubilats majors de setanta anys, entre els quals forma part Eusebi Esgleas, que era el patró major de la Confraria de Pescadors fins fa pocs anys.

Seguidament, es va produir una actuació d’havaneres a càrrec del grup gironí “Pescadors de l’Escala”, que va satisfer a tots els assistents. Aleshores, després de l’actuació, la jornada va concloure amb un dinar de germanor acompanyat d’un sorteig especial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia