Societat

barcelona

El xurrer més famós, a punt de tornar a fregir després de dos mesos

El xurro és un producte d’hivern, però els bons amants d’aquesta delicadesa fregida i ensucrada fa ja més de dos mesos que troben a faltar el negoci de Juan Alpuente, el xurrer més mediàtic de tots els que hi ha i que té el negoci aturat per falta de subministrament elèctric.

Alpuente va començar a ser molt conegut arran de la pandèmia quan, per falta de clients, va començar a fer vídeos que difonia a través de les xarxes socials. En poc temps s’ha fet tan famós que els polítics el van a veure i s’hi fan vídeos i les cases d’oli el fan servir d’influencer dels seus productes.

La fama, però, no ho és tot. A principis de maig la companyia Endesa el va desconnectar del subministrament elèctric i després de múltiples gestions no va ser fins ahir a la tarda que va saber que, finalment, té molt a prop poder tornar a tenir servei per reprendre la seva activitat al carrer Padilla de Barcelona, a tocar de l’Auditori.

El problema va arrencar a causa del trasllat de la xurreria, per les obres de la plaça de les Glòries. Els tècnics municipals li van donar un lloc provisional i el van connectar a la xarxa elèctrica, sense comptador. Quan la companyia ho va saber el van deixar sense subministrament i, des d’aleshores, tot han estat problemes, fins a arribar ahir a una solució en la qual l’Ajuntament ha tingut poc a veure perquè considera que és un problema d’un privat.

Finalment, Endesa ha accedit a acoblar una caixa metàl·lica a la carcassa de la xurreria i allí posar-hi un comptador. “Jo només vull treballar”, reivindica el xurrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia