Administracions

Palamós

El ple rebutja les al·legacions dels veïns de la Fosca

L’Ajuntament de Palamós tirarà endavant l’esperada reforma urbanística de la urbanització de la Fosca després de rebutjar els recursos interposats pels veïns, disconformes amb pagar el 90% de les quotes d’urbanització. L’alcalde, Lluís Puig (ERC), fent servir el vot de qualitat i amb el suport del soci del govern, el PSC, va tombar les al·legacions en el ple ordinari de dimarts. La resta, Som-hi Palamós i Sant Joan, Junts i la CUP, hi van votar en contra. Empat, doncs, a vuit regidors en absència de la regidora de Vox, de baixa per malaltia. L’oposició en general es va lamentar de la manca de diàleg amb els veïns per arribar a un acord, i, fins i tot, es va demanar deixar aquest punt sobre la taula. Per l’alcalde, Lluís Puig, això no tenia sentit, perquè la recomanació dels serveis tècnics del percentatge de quotes a aplicar era clar, si bé, va dir, entenia la disconformitat dels veïns i que manifestessin el seu desacord.

Una gran actuació

La reforma de la urbanització de la Fosca de Palamós ja té llum verd, i aquesta segona fase, que dona continuïtat a la primera, té un pressupost de prop de 3,4 milions d’euros. La nova fase, amb un termini d’execució de setze mesos, se centra ara en el sector delimitat per la carretera de la Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de la Fosca i el carrer de l’Església. Les actuacions més rellevants, segons Puig, comportaran actuar en carrers i passatges denominats de prioritat invertida, amb plataforma única i tractament superficial de formigó acolorit. El cost de l’actuació repercutirà en un 90% en els veïns de la zona a través de contribucions especials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia