Societat

La trobada jove de l’Alt Empordà aplega prop de cinc-cents joves

Estava prevista pel 18 de juliol i es va haver de posposar per l’alerta de calor.

La Ciutadella de Roses es va convertir ahir en l’escenari privilegiat d’una trobada que s’ha consolidat com un dels grans esdeveniments per a joves de l’Alt Empordà. Aquesta estava prevista pel 18 de juliol i es va haver de posposar per l’alerta de calor. La programació de la jornada comptava amb activitats lúdiques gratuïtes com futbol bombolla, tir amb arc, rocòdrom o escalada. Seguidament, es va celebrar el talent show, on cada casal va participar amb els seus joves més talentosos per mostrar les seves habilitats.

L’objectiu de la congregació, des dels seus inicis, ha estat facilitar un espai d’intercanvi d’experiències de lleure juvenil durant l’època de vacances d’estiu i ser un àrea de referència durant aquesta època de l’any, amb la realització de diferents activitats relacionades amb l’oci, ja siguin casals com Espais Joves o activitats puntuals. La trobada està impulsada des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala i enguany, en la seva segona edició celebrada a Roses, va comptar amb l’assistència d’Agustí Badosa, president del Consell Comarcal. Badosa va agrair a tots els pobles i organitzadors la seva implicació i va animar als nois i noies a continuar gaudint de la jornada: “Des del Consell Comarcal volem seguir fomentant un lleure orientat als valors, el civisme i la convivència; un lleure que ha de ser una font d’aprenentatge i desenvolupament, i això es fa possible gràcies a trobades com aquesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia