Societat

La digitalització arriba a les subhastes de peix

La Universitat de Girona ha organitzat, dins del projecte Digipesca, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Roses la jornada “Digitalització de les subhastes per a la millora de la comercialització del peix fresc”. Un acte dirigit principalment a pescadors i associacions o entitats representants, que se celebrarà a la Confraria de Pescadors de Roses el proper dijous 28 de setembre.

Digipesca han creat un sistema que permet realitzar simulacions de resultats de vendes per a les espècies més importants de cada zona costanera, segmentant els compradors, facilitant la seva fidelització amb estratègies de noves marques, evitant comportaments no competitius a la subhasta, etc. I donar a conèixer els resultats obtinguts del sistema de simulació d’acord amb les dinàmiques que presenten les diferents llotges que ocupen l’àmbit d’actuació del projecte, és el repte de la jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia