Societat

conca de barberà

Pla estratègic per revalorar el cereal i revertir el despoblament

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, l’Agropecuària Coperal i el Departament d’Acció Climàtica, impulsen millores en el cultiu de cereals a la Conca de Barberà per revalorar-lo i contribuir a solucionar problemàtiques com el despoblament. El pla estratègic presentat ahir a Santa Coloma de Queralt –Estratègies de desenvolupament territorial a partir del cereal– engloba 32 accions, entre les quals la creació de la taula de treball del cereal, de recerca per millorar les propietats de la farina de Mestral, o bé de comunicació perquè la gent reconegui un bon pa. Els impulsors assenyalen que a la comarca encara hi ha un centenar d’explotacions amb pagesos de menys de 41 anys, fet que pot contribuir a fixar gent al territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.