Societat

societat

L’Ajuntament de Figueres potencia la regidoria de barris

L’objectiu és donar més veu i promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions

L’Ajuntament de Figueres impulsa la regidoria de barris amb l’objectiu de donar més veu a les associacions de veïns, per apropar el consistori a les diferents zones de la ciutat i treballar colze a colze amb les entitats. Aquesta regidoria transversal està liderada per les regidores Pilar Sánchez i Martina Prat (zona est i zona oest respectivament) i per l’alcaldessa de barri de Vilatenim, Mireia Sala.

L’objectiu és promoure la participació de les associacions de veïns amb la presa de decisions i el contacte directe dels veïns amb la regidora de barri de cada sector. Per tal que aquest propòsit es compleixi, s’informarà periòdicament de les actuacions que es faran al barris i es recollirà les inquietuds dels veïns per dona’l-s’hi resposta. També es farà un acompanyament i es donarà suport a les associacions perquè aquestes siguin les referents de cada zona.

En aquesta línia, la setmana passada va tenir lloc la primera reunió informativa a les entitats i associacions amb la voluntat d’explicar el projecte. A partir d’ara, les regidores visitaran setmanalment una zona de la ciutat i faran passejades pels barris i reunions amb les associacions de veïns obertes a tothom per canalitzar les demandes.

En paral·lel, s’obrirà un nou espai a figueres.cat amb el títol de “Barris”, on s’hi podrà trobar tota mena d’informació útil per a les entitats i associacions de veïns amb l’intenció que sigui un espai de difusió de les activitats que s’organitzen. Així mateix, també es faran sessions de formació per explicar temes com les subvencions, comptabilitat, finançament, participació i com funciona una associació .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia