Societat

gastronomia

Martin Comamala, millor cuiner del Gastronomic Forum

Lluís Costa, de la pastisseria Vallflorida Xocolaters de Sant Esteve de Palautordera guanya el concurs de Millor Panettone Artesà

El saló tanca amb la visita de 18.500 professionals

El Cui­ner Gas­tro­no­mic Forum 2023 ha estat Mar­tin Coma­mala (539 Plats Forts, Puig­cerdà) i en la cate­go­ria de Sos­te­ni­ble l’afor­tu­nada ha estat Ges­samí Caramés Meleta de Romer (L’Amet­lla de Mar). D’altra banda, un altre premi pel que hi havia molta expe...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.