Societat

Sis pisos per cobrir situacions d’emergència social, a Palamós

Aquesta setmana s’ha adquirit el darrer immoble

El municipi de Palamós ja disposa de sis pisos destinats a cobrir situacions d’emergència social i habitacional. Precisament aquesta setmana ha adquirit el darrer dels immobles que s’ha sumat a aquest parc d’habitatges, dels quals quatre ja estan en ple funcionament i la resta es troben en procés de condicionament i millora. L’objectiu d’aquests pisos és la de poder donar sortida a les emergències sobrevingudes de famílies del municipi, principalment en casos de desnonament, pèrdua sobtada d’habitatge o maltractament.

L’Ajuntament de Palamós vol continuar ampliant progressivament aquest parc d’habitatges per destinar a necessitats socials, els quals són gestionats de manera conjunta per les àrees d’Habitatge i Acció Social-Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, amb la col·laboració de la Taula de Coordinació Local pel Dret a l’Habitatge, i l’entitat Creu-Roja Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia