Infraestructures i serveis

INFRAESTRUCTURES

Tres noves rotondes per millorar el trànsit entre Terrassa i Ullastrell

A mitjan del 2024 s’iniciaran les esperades obres de millora del trànsit a la C.243c entre Terrassa i Ullastrell que consistiran en la construcció de tres rotondes en tres encreuaments a llarg d’un tram d’1,3 quilòmetres. Els treballs, segons el departament de Territori, tindran un cost de 2,2 milions i un termini d’execució de vuit mesos.

En concret s’actuarà al tram entre la BV-1201 i la cruïlla de Can Solà, a Rubí i Terrassa. En aquests extrems, així com en l’accés a la urbanització de Castellnou, s’hi faran les tres rotondes projectades per a millorar la circulació i afavorir la canalització del trànsit. Els nous giratoris tindran, respectivament, 38, 32 i 45 metres de diàmetre exterior. Els treballs també inclouen l’enjardinament, drenatge i enllumenat de les rotondes, l’adequació de la senyalització vertical i horitzontal de la carretera i la instal·lació de noves barreres de seguretat i elements d’abalisament per afavorir la seguretat viària.

Territori ja va licitar fa unes setmanes obres de millora a la mateixa carretera la construcció d’una rotonda en l’encreuament amb els sectors de Can Santeugini est i oest de Castellbisbal i la configuració d’un itinerari per a vianants, també al terme de Castellbisbal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia