Societat

Nou pastisseries gironines, entre les millors de Catalunya

Destaca el guardó Fava d’Or per a la Pastisseria Ferrer Xocolata, d’Olot, com a pastisseria amb més valor històric; i la Tornés de Girona, com a millor pastisseria de les comarques gironines

La setena edició de la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts va premiar aquest cap de setmana les cinquanta millors pastisseries de Catalunya, amb el lliurament de les distincions Fava de Cacau. D’aquestes nou es troben a les comarques gironines. Destaquen especialment dos premis que es va emportar la demarcació: la segona Fava d’Or, entregada a la Pastisseria Ferrer Xocolata, d’Olot, com a pastisseria amb més valor històric; i el que va rebre la pastisseria Tornés, que es va guardonar com a millor pastisseria de les comarques de Girona.

La Casa Cacao (Girona), la Gou Pastisseria (Palafrugell), La Sal Pastisseria (Banyoles), la Praliné (Girona), la Tornés (Girona), la Ferrer Xocolata (Olot), La menuda (Banyoles), la Maison Marcel (Sant Feliu de Guíxols) i la Gil (Llívia) van ser nou de les cinquanta pastisseries guardonades com a millors pastisseries de Catalunya.

Durant tot el cap de setmana, Sant Vicenç dels Horts ha esdevingut la capital internacional de la pastisseria amb activitats diverses i demostracions de pastissers arribats de diferents països (Itàlia, Portugal, Armènia i Equador, a més dels catalans i de la resta d’Espanya) que han atret un nombrós públic a la carpa de la Mostra, situada a la plaça de la Vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.