Societat

El dolç inclusiu del Maresme

A Can Parcala, un equip de set persones amb discapacitat elabora les Roques del Maresme

S’encarreguen de retirar la mel dels ruscos i la barregen amb ametlla i diferents xocolates

El procés d’elaboració és artesanal i, com expliquen, cada roca “és única i irrepetible, com ells”

Amet­lles cara­mel·lit­za­des amb mel i xoco­lata. Una com­bi­nació que s’han inven­tat al cen­tre ocu­pa­ci­o­nal de Can Par­cala i que s’ha après de memòria l’equip de l’obra­dor for­mat per usu­a­ris de la Fun­dació El Maresme, que tre­ba­lla per la inserció de per­son...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.