Societat

El vi badaloní de Sant Jeroni

Vall de Betlem va començar a plantar ceps el 2017 i les primeres ampolles estaran a la venda a l’estiu o primers de setembre

Les varietats que han vinificat són malvasia de Sitges i garnatxa blanca i també han recuperat la varietat sumoll

“Hem embotellat malvasia i garnatxa blanca. La malvasia és molt aromàtica”

Aquest estiu, com a tard al setem­bre, i sis anys després de plan­tar els pri­mers ceps, es podrà tenir el fruit d’haver recu­pe­rat la vinya a la vall de Bet­lem, a la falda del mones­tir de Sant Jeroni de la Mur­tra, a Bada­lona. Molts bada­lo­nins fàcil­ment ...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.