Urbanisme

URBANISME

Tres mesos d’obres per refer la passarel·la de les Fonts de Terrassa

A partir d’aquest dilluns i durant tres mesos es faran treballs per rehabilitar la passarel·la d’accés a l’estació de FGC que comunica el barri de les Fonts amb l’estació de la línia Barcelona-Terrassa creuant per sobre la riera de Rubí. L’obra forma part de paquet d’actuacions que es financen a través dels fons europeus Next Generation 2. A la passera, que es va dissenyar el 1999 i té un total de 90 metres de llargada, s’hi van detectar problemes de conservació i durabilitat de l’estructura, per l’oxidació de l’estructura metàl·lica. En els últims temps també s’havien produït caigudes d’usuaris per relliscades, produïdes per la humitat i el paviment de fusta existent.

L’actuació preveu col·locar un nou paviment antilliscant de Fibratramex amb micromalla de seguretat. A més es farà una neteja i protecció de l’estructura existent, ja que les piles i els estreps tenen grafits, molsa i humitats. Primer es començarà per la rehabilitació e la part superior de l’estructura i després es retirarà el fustam, els perfils malmesos per l’oxidació i es reformarà la part inferior de l’estructura i, finalment es reposarà el paviment. El cost de l’obra puja a 239.977 euros i mentre durin els treballs l’accés a l’estació es farà pel pont de carrer Mossèn Perramón.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart i la regidora d’Obra Pública, Montse Alba; acompanyats del president de l’Associació de Propietaris i veïns de les Fonts, Francisco Contreras; i altres membres de l’entitat, van visitar la passera la setmana passada i també els treballs que s’està executant al carrer del Vent i que està previst que finalitzin aquest proper mes de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia