Infraestructures i serveis

infraestructures

Les noves connexions de la C-17 amb sectors industrials de Granollers i Lliçà de Vall, a punt d’estrena

Es posaran en funcionament el dimarts 25 de juny, tot i que l’obra quedarà enllestida a començaments de juliol

Han suposat una inversió de 9 milions d’Euros per a la millora de l’accessibilitat a la zona

Gairebé dos anys després de l’inici de les obres dels enllaços de la C-17 als polígons industrials de Granollers i Lliçà de Vall, estan a punt de finalitzar. El Departament de Territori ha anunciat que el proper 25 de juny posarà en servei les noves connexions per a la millora de l’accessibilitat. Els treballs, que es donaran per acabats a començament de juliol, han suposat una inversió de més de 9 milions d’euros. Les feines han consistit principalment en la construcció d’un nou enllaç i en la reordenació dels accessos per afavorir l’accessibilitat, la seguretat i la funcionalitat d’aquest eix viari en un entorn d’activitat econòmica.

En concret, al sector de Can Montcau, a Lliçà d’Amunt, s’ha fet una nova connexió que inclou la construcció d’una rotonda de 40 metres de diàmetre i un nou pas sota la carretera, de 25 metres de longitud. A la zona, la C-17 s’ha eixamplat amb un tercer carril addicional per sentit, entre l’enllaç ja existent amb la C-352 (ronda sud de Granollers) i el nou de Can Montcau. També han suprimit les connexions directes de la C-17 amb els vials del polígon Font del Ràdium de Granollers que hi havia al costat dret de la carretera per millorar la seguretat i la fluïdesa de la carretera, que ha comportat la reordenació d’accessos en aquest entorn i la formació d’un nou vial bidireccional.

Les obres de totes les actuacions estan pràcticament finalitzades, només pendents de la senyalització horitzontal definitiva, i algunes tasques d’integració ambiental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia