Societat

Els enginyers industrials de Girona reconeixen a Joan Vila i Lluís Torres

La junta directiva de la Demarcació va reconèixer als enginyers industrials Joan Vila i Simó i Lluís Torres, per les seves trajectòries professionals en el marc de la trobada anual del col·lectiu d’enginyers i enginyeres industrials de Girona i amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior de la UdG.

Joan Vila és enginyer industrial per la UPC (1977) escola Terrassa, especialitat paper, i enginyer en tecnologia paperera per la Universitat de Grenoble. Rep el reconeixement a una trajectòria professional a l’empresa industrial familiar LC Paper 1881, pel seu gran paper en el sector de la fabricació de paper i en el sector de l’energia de Catalunya i també com a professor del Màster en Tecnologia Paperera i de l’assignatura “L’energia de demà” a la Universitat de Girona. “Joan Vila ha contribuït a posar en valor el treball dels enginyers i enginyeres industrials a les empreses i a la societat en general i, particularment, a la nostra Demarcació”, va destacar Joaquim Reda, president de la Demarcació de Girona d’Enginyers Industrials de Catalunya. El reconeixement institucional a un professor per la seva carrera acadèmica es va lliurar a Lluís Torres, enginyer Industrial per l’escola de Terrassa l’any 1982, catedràtic d’universitat a la UdG en l’àrea de Coneixement d’Enginyeria de la Construcció, del Departament d’Enginyeria Mecànica i de la Construcció Industrial de la EPS, i professor emèrit de la Universitat de Girona. “Torres ha sigut un professor molt actiu i implicat en totes les promocions d’enginyers industrials de Girona, des de la primera que es va iniciar al curs 1993-1994”, va assenyalar el president de la Demarcació, Joaquim Reda.

Durant l’acte, on hi participen més de 200 persones, representants de les altres demarcacions i delegació d’Enginyers Industrials de Catalunya, de la UdG i l’EPS, i estudiants entre altres, també es van lliurar les insignies a les persones que ara fa 50 anys que pertanyen al col·lectiu. També es va fer especial menció a les persones que participen activament a les comissions i a les enginyeres que han col·laborat, al llarg del curs escolar, en els tallers i la presentació del conte “La màgia de l’enginyeria” en els centres educatius de la Demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia