Medi ambient

Cerdanya

Construcció de nius d’ocells i insectes prop del túnel del Cadí

Més de 50 voluntaris i treballadors de l’empresa Túnels de Barcelona i Cadí, filial d’Autopistas, han participat en una jornada de voluntariat per a la construcció de caixes niu i hotels per a insectes, amb l’objectiu de fomentar la biodiversitat local del Prepirineu català –també a Vallvidrera (Barcelona)–. L’entitat d’educació ambiental Fundesplai s’ha encarregat d’aportar els materials necessaris per a les construccions i de l’organització de les activitats.

Amb aquesta iniciativa, Túnels ha volgut evidenciar el seu compromís amb la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient. En concret, aquesta acció ha durat quatre hores que han servit per reforçar el coneixement dels participants sobre la importància de les aus i els insectes per als ecosistemes dels seus entorns naturals i també perquè hagin dut a terme les construccions, que, ara, s’instal·laran en l’àrea d’influència del Cadí i Vallvidrera.

Túnels de Barcelona i Cadí remarca, a més, en una nota de premsa que manté, des de fa anys, un compromís ferm amb l’ús sostenible i responsable dels recursos i amb la cura de l’entorn natural que envolta les vies que gestiona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia