Societat

SERVEIS

Els patis de 38 escoles i llars d’infants de Barcelona obren durant les vacances d’estiu

Seran punt de trobada de la ciutadania i també refugis climàtics

Trenta-vuit patis d’escoles públiques i llars d’infants municipals de Barcelona obriran aquestes vacances d’estiu en diferents franges horàries de matí i tarda per oferir els seus espais a l’ús de la ciutadania i dels barris. L’obertura, promoguda per l’Ajuntament, comença el 25 de juny i s’allargarà fins al 31 d’agost. En cadascun dels districtes de la ciutat com a mínim hi haurà un pati obert, que també actuarà com a refugi climàtic. Cada pati compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca l’espai dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i intenta convertir-los en àgora de trobada de la ciutadania.

Els patis de les escoles bressol municipals s’obriran per a infants fins als 6 anys i les seves famílies. Hi haurà racons de contes amb la participació del Consorci de Biblioteques de Barcelona i elements de joc lliure ubicats als patis com sorrals i espais motrius, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia