Societat

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mostra i trobada catalana de filatèlia, al setembre, a Sant Feliu

L’Associació Filatèlica i de Col·leccionisme de Sant Feliu de Guíxols ultima aquests dies els preparatius per a les activitats anuals, que aquest any s’engegaran el dissabte 7 de setembre amb la inauguració oficial de la 34a Exposició Filatèlica i de Col·leccionisme al monestir.

La mostra ocuparà els espais de la quarta planta, on hi ha la sala d’actes Abat Panyelles, i, des de l’entitat, Albert Duran avança que aquell dia, a 2/4 d’11 del matí, hi instal·laran una petita estafeta de Correus per marcar amb el mata-segells els sobres en el primer dia de circulació del segell commemoratiu que, com altres edicions, han confeccionat per a l’esdeveniment.

La mostra es podrà visitar gratuïtament durant dues setmanes, fins al 22 de setembre, i estarà oberta a públic, col·leccionistes i aficionats –en horari de matí i tarda, de dilluns a dissabte, i els diumenges només d’11 a 13.30 h–. Coincideix en el calendari amb les darreres setmanes de l’exposició Entre Obres, que enguany planteja diàlegs entre escultures contemporànies –de la Col·lecció Carmen Thyssen i altres entitats privades– amb obres pictòriques de pintura catalana que pertanyen al fons que en el futur s’exhibirà al municipi amb caràcter permanent. Per a aquesta mostra, però, cal abonar les tarifes d’entrada.

Trobada filatèlica

En l’equador de les dates de l’exposició, el dissabte 14 de setembre la mateixa sala Abat Panyelles serà el marc de la segona Trobada Catalana de Filatèlia, que després de la bona acollida de la primera reunió, celebrada l’any passat, facilita el debat i l’intercanvi d’experiències entre experts de tot el país. Entre les ponències previstes al llarg del matí, n’hi haurà d’interès general, com ara les dedicades als enters postals o les perforacions, i també de més centrades en la història de proximitat, com per exemple el correu marítim de cabotatge, la Carrera de Marina o el correu desinfectat a Sant Feliu de Guíxols.

LA DATA

14.09.24
Sant Feliu
acull la segona Trobada Catalana de Filatèlia, entremig de dues setmanes de la 34a exposició filatèlica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia