Societat

Societat

Mor Rafael Bernabeu, referent alacantí de la medicina reproductiva

Fundador i director del prestigiós Institut Bernabeu

El ginecòleg alacantí, Rafael Bernabeu ha mort a l’edat de 66 anys, a causa d’una malaltia no especificada, segons ha informat l’agència EFE.

Va llicenciar-se en Medicina i Cirurgia per la facultat de medicina de la Universitat de València (1980). Posteriorment va especialitzar-se en Obstetrícia i Ginecologia i va prolongar la seva formació en centres europeus i estatunidencs. A mitjans dels anys vuitanta va fundar l’Institut Bernabeu, un prestigiós centre d’investigació i docència en medicina reproductiva. Aviat l’institut va anar creixent i actualment ja hi ha vuit clíniques repartides per l’Estat Espanyol i una a Venècia (Itàlia). Per altra banda, també va exercir de professor a la Universitat Miguel Hernández d’Elx i va ser director de diverses càtedres, entre elles la de Medicina Reproductiva.

Durant la seva trajectòria professional va rebre una gran quantitat de distincions internacionals i estatals, com el reconeixement del Consell General de Col·legis Oficials d’Espanya l’any 2014. També ha estat autor de més de 400 treballs d’investigació presentats en diversos congressos, i a conseqüència d’això, va ser guardonat amb el premi d’Investigació de la Societat Espanyola de Fertilitat de l’any 2000 i de l’any 2010. El passat mes de novembre li van fer entrega la medalla d’Or i Brillants de la Cambra d’Alacant en reconeixement de la seva trajectòria empresarial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia