Salut

Elaboren un projecte educatiu sobre pressió estètica i autoestima per a les escoles

Estima’t, proposa un seguit de temàtiques i dinàmiques a treballar a l’aula adaptat a cada cicle d’educació primària

La pressió estètica és un problema actual que sovint desemboca amb problemes d’alimentació i també psicològics durant l’etapa de l’adolescència i l’educació secundària.

Per aquest motiu, diferents professionals d’àmbit comunitari de l’ABS de La Bisbal d’Empordà han ideat el Projecte ESTIMA’T adreçat a una etapa educativa anterior: l’educació primària (dels 6 als 12 anys). L’objectiu és treballar la promoció d’una visió de la imatge del propi cos des d’una vessant saludable, partint de la salut i el benestar i no l’aparença física.

Adreçat al professorat de les escoles del municipi de La Bisbal d’Empordà, es proposen metodologies i dinàmiques diferents adaptades a cada cicle d’educació primària, atenent a la maduresa i coneixements de l’alumnat i així treballar diferents conceptes que es complementen entre ells: alimentació saludable, promoció de l’activitat física i el foment de l’autoestima.

S’ha elaborat en format web, està disponible per a les 4 escoles de La Bisbal i també es farà arribar al Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà, perquè la resta d’escoles de la comarca hi puguin accedir i així treballar a l’aula.

És un projecte ideat i dissenyat per les professionals de salut comunitària de l’ABS de la Bisbal d’Empordà, en col·laboració amb la regidoria d’Educació de La Bisbal d’Empordà i el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia