Salut

Sanitat

El nou CAP Florida Sud de l’Hospitalet de Llobregat obrirà el dia 25

El nou CAP Florida Sud de l’avinguda de Catalunya 92 de l’Hospitalet de Llobregat obrirà les portes dimecres de la setmana vinent. Permetrà alliberar espai al CAP Florida, que actualment comparteixen els Equips d’Atenció Primària Florida Nord i Sud. Així, la posada en marxa del nou equipament donarà un millor servei a prop de 50.000 veïns que a partir d’ara disposaran d’espais més amplis.

El nou CAP, que ha suposat una inversió de 3 milions d’euros, té 1.500 metres quadrats de superfície i disposa de 25 consultes, vuit més que en l’actualitat. També disposa d’una sala d’extraccions, una sala polivalent per a formació i activitats i una de descans per als professionals, entre altres estances. L’edifici s’ha construït en un solar cedit per l’Ajuntament.

Actualment, els Equips d’Atenció Primària Florida Nord i Florida Sud atenen la seva població assignada en un sol edifici, el CAP Florida situat al parc dels Ocellets, on també s’ubica l’Equip Territorial d’Atenció Pediàtrica. Amb la posada en funcionament del nou CAP, l’Equip Florida Sud es traslladarà al nou edifici, mentre que l’Equip Florida Nord i l’Equip de Pediatria romandran al CAP Florida del parc dels Ocellets.

A les noves instal·lacions hi oferiran atenció els professionals de medicina de família, infermeria, tècnics de cures auxiliars d’infermeria, de treball social sanitari, de benestar emocional, de fisioteràpia i de dietètica-nutricionisme.

El nou CAP disposarà d’un sistema de gestió de cues i d’un espai d’atenció reservat que garantiran unes condicions superiors de confidencialitat. Pel que fa a l’interiorisme, s’ha desenvolupat un projecte innovador d’humanització que decora les parets del centre amb motius inspirats en el barri i relacionats amb les flors, les plantes i la multiculturalitat.

Amb la posada en servei del nou CAP, el de la Florida passarà a disposar de 26 consultes, nou més que les actuals.

A partir d’avui, Salut enviarà SMS a la població major de 15 anys que pertany a l’Equip Florida Sud per informar que a partir del 25 de setembre serà atesa a les noves instal·lacions.

El telèfon d’atenció d’el nou CAP serà el 935138301. L’horari d’atenció serà el mateix que l’actual, de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. Fora d’aquest horari, la població pot adreçar-se al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) Pura Fernández, obert les 24 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona

L’Ajuntament fomentarà la salut i la mobilitat sostenible a la Sea Otter

GIRONA

Reparen el passadís i el vestíbul d’entrada de l’Escola Montjuïc

GIRONA