Societat

Societat

Cursa de 100 km a Badalona a benefici dels nens amb càncer

Badalona acollirà, el dissabte 5 d’octubre a partir de les 7.30 h, la vuitena edició de la cursa 100 km Càncer Challenge. Aquesta setmana, es va presentar al centre comercial Montigalà. La cursa, cent per cent solidària, lliurarà la recaptació a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc).

La 100 km Càncer Challenge s’iniciarà al passeig Marítim, a l’altura delsbanys La Donzella de la Costa –direcció Montgat– i seguirà pel passeig fins arribar a la Barca Maria. Allà, es farà la volta fins a l’hotel Marina Badalona per tornar novament al punt de sortida de la Barca Maria, al port. El circuit té uns 5 km; per tant, els participants que facin els 100 km hauran de completar 20 voltes. Això no vol dir que tots els participants hagin de fer 100 km. Hi cap tothom, tant els atletes professionals com els aficionats i es pot córrer en modalitat individual o per equips, fent relleus en què cada participant pot fer la distància que esculli. Les modalitats són 100 km individual, 50 km individual, 100 km per equips i distància lliure. Fins i tot, es pot fer caminant. L’any passat hi van participar més de 200 persones i es van recaptar 3.000 euros.

Afanoc és una organització que dona suport als infants en tractament oncològic i les seves famílies, amb allotjament i atenció psicològica gratuïta als qui han de desplaçar-se lluny de casa i necessiten recursos. El director de comunicació d’Afanoc, Aitor Medrano, va destacar el que suposa per a les famílies conviure a la casa dels Xuklis: “Poden compartir el que estan passant.” El creador i director de la cursa, David Neira, va insistir en la inclusivitat: “Tothom hi pot participar!”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia