Infraestructures i serveis

L’ACA licita per 72.000 euros el projecte per substituir les vàlvules a Darnius

Es millorarà instal·lacions de la presa de Darnius Boadella destinades a regular l’abastament a l’Alt Empordà

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha tret a licitació el contracte per a redactar el projecte destinat a substituir determinades vàlvules i elements associats de la presa de Darnius Boadella, amb un pressupost de licitació superior als 72.371 euros i podent presentar ofertes fins al 30 de setembre. Un cop el contracte estigui adjudicat i signat, es disposarà d’un termini de deu mesos per a la redacció del projecte. “Les vàlvules, canonades i altres elements associats són essencials per a la regulació de l’aigua que es destina per a l’abastament de Figueres i de diversos municipis de la comarca de l’Alt Empordà que estan connectats a la xarxa del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona”, expliquen des de la Generalitat de Catalunya en un comunicat.

Actualment, la presa disposa de tres conduccions per on allibera l’aigua per al subministrament, les quals disposen de les corresponents vàlvules de regulació i seguretat i equips associats. Tant aquests elements com conduccions i altres equips de les instal·lacions són els originals de la construcció de la presa, excepte una de les vàlvules que es va renovar en el 2007. L’objecte del projecte, per tant, se centra a definir les actuacions per a renovar les instal·lacions corresponents a la vàlvula de seguretat de la captació superior, la de seguretat i regulació de la captació inferior i la de la captació auxiliar.

En relació amb els elements associats a les vàlvules, també s’hauran de definir les actuacions necessàries per a renovar els quadres de comandament per a la gestió de les vàlvules, la instal·lació d’un cabalímetre al tram final de la canonada d’abastament on conflueixen les tres captacions, la substitució de dos trams de tres metres d’una conducció, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia