Societat

Un cartell musical amb elements festius il·lustra les Fires de Sant Narcís 2024

L’autora de l’obra és la il·lustradora i docent Bea Puig Zaera

Un cartell musical amb diferents elements festius i populars de la festa és la imatge que il·lustra enguany el cartell de les Fires de Sant Narcís 2024, que se celebraran del 25 d’octubre al 3 de novembre. Aquesta tarda l’alcalde de Girona, Lluc Salellas, i el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, han donat a conèixer en roda de premsa l’obra guanyadora, acompanyats per l’autora, la il·lustradora i docent Bea Puig.

“Em fa molta il·lusió haver estat escollida en el concurs de cartells de les festes, és un orgull vincular-me al territori artísticament”, ha exposat Puig. El cartell d’enguany és una imatge festiva, alegre i musical, en la qual té un pes important la il·lustració de diferents personatges que participen en la festa com són els castellers, els diables i els músics i ballarins. “El cartell m’agrada especialment perquè, a través dels sons, dels colors i de la cultura popular, demostra la pluralitat de la Girona del 2024”, ha afirmat l’alcalde Salellas.També apareixen altres elements propis de les Fires com les mosques i les fulles del parc de la Devesa. “El cartell d’aquest any representa a la perfecció la pluralitat d’activitats de les Fires i l’alegria i diversió que vivim durant els dies de festa major”, ha destacat Ayats. El cartell utilitza les onomatopeies de la festa per crear un joc amb l’espectador, qui en llegir-ho fa sonar el cartell. També ressalta la figura de la dona com a protagonista de l’àmbit musical i cultural.

Pel que fa a la paleta de colors, es tracta d’una imatge que respira tardor gràcies al predomini dels taronges, els vermells i els grocs, propis de l’època, que contrasten amb el color blau fosc del fons, que a la vegada expressa la nocturnitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia