Infraestructures i serveis

Serveis

L’Ajuntament de Badalona reposa 500 contenidors

L’Ajuntament de Badalona ha adquirit 500 contenidors que serviran per reposar totes les unitats que actualment falten a la ciutat. Des del consistori han explicat que la setmana vinent començaran a instal·lar-se 40 d’aquests contenidors cada dia fins a cobrir totes les ubicacions del municipi on ara hi ha mancances.

La compra d’aquests contenidors és independent del nou contracte de neteja viària, recollida de residus i gestió de deixalleries que s’iniciarà a principis de l’any 2025. A més dels contenidors que ja s’hauran reposat amb la compra d’aquestes 500 unitats, el nou contracte de neteja suposarà un augment dels contenidors que hi ha al carrer, passant dels 4.200 que hi ha actualment fins a les 5.000 unitats.

Segons ha explicat l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, la voluntat del govern és millorar la neteja de la ciutat a tots els barris. “Des de l’inici del mandat hem aplicat mesures com aquesta per millorar l’estat dels nostres carrers, però no és suficient; per això a inicis del 2025 entrarà en vigor un nou contracte de neteja que augmenta prop del 50% el pressupost i inclou nous serveis, la millora de la maquinària i els camions, un augment de la plantilla i una gestió més eficient i rigorosa dels recursos.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia