Societat

L’emblemàtic The River Cafè de Girona es reobrirà sota una nova direcció

L’emblemàtic establiment del Barri Vell de Girona, The River Cafè, reobria les portes el pròxim divendres dia 27 amb una nova proposta multiambient sota el nom de River Girona. El local, que manté l’essència de l’anterior establiment que va abaixar la persiana a inicis d’aquest any, oferirà una proposta gastronòmica i musical i vol tornar a ser un punt de trobada per als gironins. La nova etapa del River està liderada per Amadeu Monsó i Adrià Mansanet, amb una llarga experiència en establiments de restauració i oci nocturn a la ciutat, com la Vermuteria Lola, el Lola Cafè i el Salero de Girona. Monsó i Mansanet prenen així el relleu a l’empresari Miquel Darnés, que ha estat al capdavant de l’establiment durant més de disset anys.

Monsó explica que “volem tornar a oferir un punt de trobada per al públic local, un espai acollidor i simpàtic d’estovalles i copes on prendre’s un vermut, vins, tapes, una copa o dinar o sopar al cor del Barri Vell”, i Mansanet afegeix que: “els clients i podran trobar dues propostes ben diferenciades: el tapeo i el bistrot”. L’establiment, que ha estat reformat per la interiorista gironina Lara Pujol, compta amb una decoració clàssica, amb fusta i marbre, i ha recuperat els clàssics sofàs chester de la primera tapa del The River Cafè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia