Educació

El Consell Social de la UdG premia quatre projectes d’estudiants de cicles

Els premis són per a graduats de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) que es poden matricular en algun ensenyament oficial de la Universitat de Girona (UdG) per al curs acadèmic 2024-2025.

L’acte de lliurament dels premis ha comptat amb la vicerectora d’Estudiantat, Mobilitat i Ocupació de la UdG, Sara Pagans, i la presidenta del Consell Social, Assumpció Vila. També, amb els representants de les dues entitats col·laboradores, per part del Patronat Politècnica, la directora de l’EPS, M. Àngels Pèlach, i per part de l’Escola Universitària ERAM la Laura Mercader, cap de Comunicació.

La Sala de Graus Pep Nadal del complex de Sant Domènec, seu de la Facultat de Lletres i de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona (UdG), ha acollit el 25 de setembre l’acte d’entrega de la segona edició dels Premis per a Projectes Finals d’Estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior del Consell Social de la institució universitària.

En aquesta segona convocatòria s’hi han pogut presentar projectes de final de CFGS del curs 2023-2024, elaborats per alumnes dels centres de secundària de les comarques gironines, del Maresme, d’Osona i del Vallès Oriental que tinguin com a objectiu matricular-se en algun ensenyament oficial de la Universitat de Girona per al curs acadèmic 2024-2025.

S’han atorgat un total de quatre premis en les categories STEAM; Sanitat, Administració i gestió i Comerç i Màrqueting; i Serveis Socioculturals i a la Comunitat i d’Hoteleria i Turisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia